Nok en kronikk

Skal si Aftenposten har en del godbiter i sommer. I dag la de ut «Tankeløshetens tid» av Niels Chr. Geelmuyden. Den er helt klart lesverdig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

1 svar til Nok en kronikk

  1. Øystein Lid sier:

    Hei, Lars, og takk for sist (Korsvei, Risøya, 2006). Du hugsar meg kanskje som ein Olav H. Hauge-lesande, omstreifande journalist? Ved eit tilfelle hamna eg over bloggen din; eg har ikkje fått lese så mykje du har skrive enno, men med tid og stunder skal eg bla meg bakover i arkiva. Derimot har eg lese Niels Christian Geelmuydens kåseri som han framførte muntleg på tenketanken Civitas sommarfest i slutten av juni (publisert HER. Det er berre å slutta seg til Geelmuydens tankar som minnar ein del om Georg Johannesens (kvil i fred).

    No ville eg berre seia hei, her er eg, stikk gjerne innom min blogg, som heiter hovudsaker dått wordpress dått com. Eg oppdaterer ikkje like ofte som deg, dessverre, men har til gjengjeld tenkt å behalda bloggen for all framtid. Så eg reknar med å ha god tid. Fortsatt god sommar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.