Sommer

I går var det en fantastisk morgen, og det var gnaske varmt. Men, utover dagen ble det kaldere og kaldere vind. En merkelig sommer. Vi har ikke ligget på varme svaberg på Flesa en eneste gang i juli… Godværet er hele tiden et par dager frem i tid… Men, når jeg er ute på natta for å gjøre mitt, så kan det være fantastiske stemninger. Som i natt:

20070804morgen.jpg

Men, vi kom oss altså ut til Flesa i går, og André hadde god driv på kajakken:

20070803andre.jpg

På Flesa hadde jeg en runde med kameraet, og fikk noen fine bilder. Blant annet dette:

20070803tang.jpg

Fikk også en del andre makro-bilder, men ingen ble helt konge…

I dag begynte vi dagen med arobic som vanlig. Det har blitt en veldig god tradisjon, men dagens var siste for sommeren. Vi var 15 stk i dag også. Rekorden fra i fjor slo vi dagen etter sommerfesten, med hele 29 deltagere! I dag gled treningen rett over i volleyball, og det var ikke rolig på jordet før 13.30. Vi er jammen en aktiv gjeng her!!!

Det er overskyet og kald vind her i dag, så det blir vel for det meste litt innesysler og dugnad. Jeg skal være her frem til neste søndag, men de andre drar i morgen. Blir rart å være helt alene etter en såpass sosial sommer. Men, det har sine gode sider det også!

I dag har jeg sendt ut enda en “Padlegleder i sør“, men det har ikke vært det helt store trykket i sommer.

Nå er det snart vafler, og det blir deilig! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.