Ny dag – ingen bilder

I går ettermiddag ble det plutselig ikke mulig å legge inn flere bilder i WP (navnet på programmet sosom huser denne bloggen), og dermed må jeg vente litt før det kommer flere bilder. Men, jeg fotograferer mye fortsatt! 

I går kom også Ingunn og guttene, og det var deilig å se de igjen! Jørgen (en venn av Herman) er også med. Vi fikk spilt litt volleyball allerede første dagen, og mer blir det nok!

Senere i dag skal Dagi være med på en kraftanstrengelse sammen med en del voksne i leiren. Det skal løpes opp 500 høydemetre til et flyvrak. Da er det jammen bra at jeg er “dugnadsfestivalfotograf”, of rdet hadde ikke jeg hatt kondis til…

Den gryta vi fikk med oss fra Vrådal rommer ikke litt over 60 liter, men ganske nøyaktig 50. Det skulle likevel være rikelig for vårt formål…. Tror vi blir rundt 50 stk på sommerfesten, og da er jo en liter fiskesuppe til hver relativt rikelig… 🙂

Men, nå må jeg ut i solen igjen. Har jo ikke vært altfor mye av det, så vi får nye det som er…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.