Ny innspurt

Ble ikke helt ferdig med artikkelen fra pilegrimsvandringen i går, og i dag måtte jeg skrive den to ganger… Men, nå er den på plass! Både på www.adrenaline.no og på www.keltiskfromhet.no. Fikk ikke laget en side med panoramaer i denne omgang, men her er det beste:

20070715pano.jpg

Så er det på tide med pakking av nye ting for nye utfordringer. Først en uke på Korsvei, og så 3 uker med ferie på hytta. Hvis noen skulle padle forbi hytta, så er de selvfølgelig hjertelig velkomne innom en tur! Koordinatene er: N58 57,055 E9 37,511. Slik ser det ut i Google Map:

Jeg er tilbake på hytta fra 23. juli, og det er jo bestandig morsomt med et kajakkbesøk! Det er også mange flere lokale padlere der enn før, og kvelden før jeg dro solgte jeg en Navilight. Har bestilt opp 10 nye, og håper å bli kvitt dem i løpet av sommeren.

Rett før: Nå er nytt takstativ montert (det gamle tok elgen), og nesten alt pakket. Skal ha meg litt mat før vi drar bortover. Jeg hopper av i Lillesand, og blir med et vennepar derfra til Korsvei i morgen. Ingunn og gutta kommer etter på torsdag. På festivalen skal jeg være en slags festivalfotograf, så jeg har tatt med meg stativ, blitz og greier. Gleder meg! Det er jo ikke så ofte jeg tar bilder av mennesker, så dette blir en litt annerledes utfordring!

I løpet av Korsvei må jeg også en tur til Vrådal. Der står det en kjele og venter (15 gallon). I går kjøpte jeg primus på 9,2 kw, så nå kan vi servere et helt kompani! Denne skal brukes under sommerfesten 28. juli.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.