Noen sommerbilder

Nå har jeg tømt begge kameraene. La inn et panorama i går, og her er noen bilder til. Det har blitt mye lesing i sommer, og her har jeg fått et fint bilde av min kone i sjeldent sollys (makan til regn vi har hatt i juli hittil!):

20070714ingunn.jpgPrøver fremdeles i finne ut dette med makro, men det er neimen ikke lett å få ting til å være i fokus. Synes jeg har vært ganske heldig med denne hageblomsten, men har fremdeles noe å gå på….

20070714hageblomst.jpg

I den første ferieuka hadde vi besøk av Eirill og Bernt Sverre. De hadde syklet fra Tønsberg til hytta, og her fikk de en smak av kajakkpadlingens gleder. Her er Eirill i fint driv:

20070714eirill.jpg

Til slutt et bilde av gjesteboka i Mariakapellet. Barbro lage en flott side der i forbindelse med bryllupet. En slik gjestebok kan jo være ganske forgjengelig, men nå har jeg altså fått tatt et bilde av siden! Slik ser oppføringen for 19. mai ut:

20070714bryllupshilsen.jpg

I samme slengen legger jeg ved et bilde av pilegrimsbeviset. Det ble utdelt på natten etter at vi kom til Røldal. Nå har jeg plukket ut bilder fra ferden, og skal få på plass en artikkel på adrenaline.no i løpet av dagen… Her er i alle fall pilegrimsbeviset:

20070714pilegrimsbevis.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.