Utrolig kul video

Nå ser jeg jo ikke noe særlig på TV kan man si, men jeg har jo fått med meg at det er noe som heter “Idol”. Fikk et klipp for noen dager siden fra “Idol” i et eller annet land, og det var ganske så stilig. En skal ikke bestandig “skue hunden på hårene”…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

2 svar til Utrolig kul video

  1. Eivind M. sier:

    Jeg synes det beste er forskjellen på publikums ansikter før og etter han har begynt. Og det er liksom ekstra moro at han er flink når han ser ut som han gjør – Litt kurt-effekt.

    Og såvidt jeg vet endte han opp med å vinne hele talent-konkurransen også. Kjempegøy 🙂

  2. Lars sier:

    Ja, det var stilig å se – han var jo veldig dyktig. Neppe telefonselger lenger… 🙂

    Husker jeg skulle gå Jostedalsbreen for en god del år siden, og så var jeg litt nervøs. Formen var kanskje ikke helt på topp. Så traff jeg resten av følget, og der var det en DANSKE! 🙂 Da tenkte jeg at jeg umulig kan være den mest håpløse der… I alle fall med ski på beina… Så kom det snart for en dag at han hadde vokst opp på Grønland, gått på ski over Grønland og var aktiv Triatlet… Det er vel ingen overraskelse at han var den DESIDERT sprekeste i hele følget… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.