Ferieinnspurt

Så nærmer det seg ferie, og vi pakker mens sola skinner. Regner med å starte på tirsdag, og da kommer lavtrykket inn… Men, det blir uansett godt med litt luftforandring nå…

Startet dagen med Gudstjeneste i Oddernes, og der traff jeg to stykker som skal være med på pilegrimsvandringen i neste uke. Tror dette kan bli veldig hyggelig. Har nå scannet tre noveller av Tolstoj som jeg tar med på vandringen:

  • Kaféen i Surate (1891 – etter Bernardin de St. Pierre)
  • For kostbart (1891 – etter Maupassant)
  • Tre spørsmål (1905)

I tillegg har jeg tatt med en del andre småtekster. Så får vi se om det passer seg.

Tok en tur ned på gresset for å prøve Bivuak2 som jeg fikk billig og brukt via Fjellforum.net. Tror den vil fungere bra, men skal ta en natt i den med mye regnvær til uka. For å sjekke hvor våt den blir innvendig. Har mest lyst på dunsovepose, men den bør jo ikke bli for fuktig har jeg hørt (eller rettere sagt lest og sett bilder av hos Zapffe – i hans fantastiske novelle om “Soveposer”). 😉

Har så smått begynt å finne frem det som skal ned i sekken, og håper jeg klarer meg med en 50-liter. Får ta med litt reimer, slik at jeg evt. kan spenne mer utenpå. Vi skal blant annet bære inn en lavvo, så det er viktig med litt plass…

I bloggen har jeg nå både fått til å embedde video, og å publisere saker frem i tid. Så selv om jeg blir helt borte i nesten 3 uker nå, såskal jeg prøve å legge inn noen små drypp som publiseres fra tid til annen. Så det ikke blir helt dødt her… 🙂

I kveld er det siste flytting fra Presteheia og ned på Lund. Så leies Ingunns leilighet ut fra mandag, og vi bor stort sett på hytta. Det skal bli 5 deilige uker! Men, nå får jeg pakke litt til… Har en del ærender som skal ordnes i morgen, men tror det er fullt overkommelig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.