Snufsedag

Skal si forkjølelsen har forplanta seg godt i skallen gitt. Snørra renner, og humøret er ikke helt på topp akkurat… Da er det deilig å mimre over gamle bilder – her fra Hatholmen fyr utenfor Mandal:

20070623hatholmen.jpgVar skikkelig tett i dag morges, og formen er laber. Syklet ned på kontoret, men det eneste jeg har klart å få orden i – er rutetidene til Hovden fra Porsgrunn. Men, det er da noe… Må prøve å få pakket til denne pilegrimsturen også. Vi drar antagelig på hytta tirsdag, men det er meldt litt ymse vær. Regner likevel med at vi tar sjansen. Jeg tar med padleutstyr – pilegrimssekk og foto/datautstyr. Hvis det regner, så blir det nok litt knotring under hyttetaket.

Har en del ærend i butikker og sånn på mandag, men så satser jeg på å være rimelig selvhjulpen utover. Blir deilig å padle til butikken… Men, skal holde tunga i rett munn for å få logistikken til å gå opp.

På bloggfronten har jeg funnet ut at det er mulig å publisere frem i tid… 🙂 Det betyr jo at jeg kan legge inn litt stoff som publiseres annenhver dag eller noe. Vet ikke hvor nyttig det er, men kommer til å prøve og blogge hver dag på PC eller papir. Så får jeg ta en oppdatering et par ganger i sommer. Kommer hjem en tur rundt den 13.-14. juli, og er tilbake etter sommeren ca 10. august.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.