Fredagsinnspurt

Da er det ukeslutt, men er ikke sikker på at det betyr allverdens… Bilen står trygt på verksted fremdeles, og været er så utrygt at vi blir hjemme i helgen. Dermed har jeg gjort ferdig www.prestegarden.no:

20070622prestegarden.jpg

Dermed har jeg blitt ferdig med de to web-oppdragene denne uka. I tillegg har jeg jo fått beta på resten av Vest-Agderkysten. Dermed er jeg ganske fornøyd, selv om jeg selvsagt er litt skuffet over at feltarbeidet nå har blitt litt forsinket pga bilmangel… Men, satser på lange, stille og gode dager i august/september! Nå er det ferietid, og jeg kjenner at jeg trenger det!

Etter en kjempelang dag i går sov jeg uten klokke på verandaen. Føler jeg er nogenlunde i vater nå. Fikk også en liten pause fra skjermen under et tordenvær. Rakk akkurat en tur innom posten og broderen før det rumlet løs. Har hentet en brukt bivuak og en ekstern disk. Skal ta en backup av alle bildene for plassering hos Ingunn.


Backupen tar sin tid. I mens har jeg oppdatert boklisten på www.bokoman.no. Så skal jeg få registrert våttkortene fra i går. Nå har jeg delt ut 106 våttkort hittil i min karriere… 🙂 Jeg har også fått tegnet inn løypevalget fra Holmevass til Røldal ut fra ei kartskisse jeg har fått på e-post. Ser egentlig ganske greit ut, men det blir spennende å se hvor lettgått det er utenfor stiene…Ellers har det vært en del e-postutveksling angående dette med teltoppslagning 150 meter fra nærmeste bebodde hus/hytte. Hvis området er regulert til friluftsområde der telting er lov – gjelder avstandsregelen da. Som så ofte ellers er svart: Det kommer an på hvem du spør…

Nå tikket det akkurat inn en tekstmelding fra Danmark om at Kristin og Claus har blitt foreldre til TO piger! Utrolig stilig – jeg får sende nedover gratulasjoner med en gang!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.