Lang dag…

Sov ikke allverdens i natt. Mye å fordøye etter gårsdagen, og veldig fornøyd med bildet Gareth sendte meg fra første turen med Valley Nordkapp:

20070620nordkapp.jpgVel nede på Lund fikk jeg skikkelig los, og la inn en dugelig spurt på nettstedet www.prestegarden.no. Kom ikke helt i mål, men det er en veldig god start… Det var veldig godt å sette seg til rette på bussen med iPoden. Møtet i Mandal kl 12 gikk veldig bra, og jeg har fått en kjempefin briefing frem til Lindesnes. I går fikk jeg fra Lindesnes til Åna-Sira, så nå er resten av strekket dekket med gode tips. Har også fått en del nye ting i Mandal jeg skal sjekke ut litt av, men det er jo ikke meningen at denne guiden skal dekke absolutt alle steder heller…

Tilbake i Kristiansand ble jeg oppgringt fra bladet Båtliv. De hadde sett på diskusjonsforumet til Padleforbundet at jeg hadde en del kraftige meninger om lederen i Kongelig Norsk Båtforening. Kan bli spennende å se den artikkelen på trykk… 🙂 Jeg har til og med sendt journalisten et bilde av meg…

Så var det klart for intro-kurs i Kristiansand. Fem stykker påmeldt, og alle møtte opp. Nydelig ettermiddag i Kristiansand, og alle fikk badet skikkelig. Jeg hadde med våtdrakter til to, og da var plutselig alle skikkelig kledd. Veldig moro!

Kom hjem kl 21, og kjenner jeg er ganske mo. Tror nesten jeg bare rusler rett i seng, men har 25 kg med vått utstyr som må skylles først… En god dag!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.