Kart/bilde i WordPress

Eivind har hjulpet meg med en snedig funksjon her i WordPress. Nå kan jeg nemlig legge ut et fint bilde – slik som dette:

20070504haerholmane1.jpg

Så kan jeg under bildet legge inn et kart som viser hvor bildet er tatt:

Bildene er ikke så bra enda, men det kommer sikkert… Men, hvis du trykker “Map” og så på minus-tegnet, så er det veldig lett å se hvor det er i forhold til andre ting… Dette er en funksjon jeg skal prøve å bruke litt! Tar jo en del bilder, og da kan det være fint å stedfeste dem…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.