Aktiv og slapp dag

Føler at det har skjedd mye i dag, men vet ikke helt hva…

Sånn er det jo innimellom. Men, jeg kan redegjøre for litt… Kl 08 hadde jeg møte med en som jobber med skjærgårdspark vest for Lindesnes. Det var svært fruktbart, og jeg er veldig takknemlig for alle tips!

Da jeg kom hjem fra det lå det brev fra Alkokutt i e-posten, og dermed kunne jeg sende over nytt brev til PFU. Det hjelper sikkert ikke, men da har jeg gjort som hjertet befaler… Fikk også til dette med kart i WordPress, og det tror jeg vil være nyttig! Tusen takk til Ragnar på Fjellforum.net for det!

I ettermiddag har jeg vært med Gareth for å hente en klubbkajakk og en Nordkapp til meg selv. Flotte båter. Mulig Gareth sender over et bilde jeg kan ha her i bloggen – vi tok i alle fall noen bilder av hverandre… Hva sier du Gareth?

Nå skal jeg på skoleavslutning med Dagi på Gimle gård. Det går rykter om grillpølser… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.