Innejobbing i sola

Har fått organisert meg litt før lunsj, og hadde en “arbeidslunsj” hos KOT. Nå har jeg kart, og stort sett løypevalget på pilegrimsturen. Været er knall, og klimaet på kontoret er relativt dårlig… På kvelden fikk jeg tatt noen fotballbilder…

20070619herman.jpg

Ikke nok med det, men etter lunsj ble jeg sår i halsen. Dermed har vel jeg fått det samme som Ingunn… Ganske slapp ettermiddag, og så måtte jeg ned i klubben for å levere ut en nøkkel før middag… Blir ganske mye orging med KKK om dagen… Får ny klubbåt i morgen, og jeg får en Nordkapp. Kommer til Rigetjønn, så uten bil blir det lite henting. Men, jeg får få med Gareth på torsdag. Da har jeg også et møte i Mandal kl 12, og kurs på kvelden. Hvis jeg blir sylte forkjølt samtidig ser det lystelig ut…

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en fotballkamp med Herman og Gimletroll gutter 12 år. Det har resultert i et fotballbildegalleri med 34 bilder. Å ta sånne bilder er rimelig artig, og jeg får sende over noen til Gimletroll også. De trenger sikkert litt bilder til hjemmesiden sin. Skulle ta bilder av Dagi også, men når han endelig kom seg på banen – så var det for mørkt… Får håpe han får noen kamper tidligere på dagen neste gang.

Tar en tidlig kveld – har et møte kl 0800 i morgen tidlig.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.