Langspurt

Dette blir uka for en lang spurt mot ferie tror jeg….Begynte friskt med et web-oppdrag, og hadde rammeverket på plass før lunsj. Så har jeg laget ferdig et bryllupsgalleri og skal levere samme bilder til kopiering. Det er noe slekt som føler seg lite inkludert er jeg redd… Men, da får de i alle fall litt del i opplevelsen!

Når deg gjelder padleguiden har jeg fått et møte med kjentfolk i Mandal på torsdag. Det skal bli spennende. I samme slengen solgte jeg 10 “Padlegleder i sør” til Turistkontoret for Region Mandal. Så det drypper inn litt her og der. Skal også holde et intro-kurs i Kristiansand på torsdag kveld.

Etter lunsj tar jeg en tur ned i byen med alle DVD/CD-plater jeg har brent som backup siste året. Det er nok på tide å få plassert dem…

Etter å ha vært uten scanner en uke, fikk jeg den endelig til å virke i går. Da fikk jeg scannet inn et bilde fra bryllupet som sto i VL:

20070617bryllup.jpg

Bildene i galleriet øverst på siden er også lastet over på Facebook, og jeg har tagget MoNo i dem… 🙂

Men, da er det lunsj!


Etter lunsj dro jeg ned i banken med backup. Det var jammen på tide. Nå er bankboksen ganske full, så jeg får vel rydde litt der ved neste korsvei… Så glemte jeg selvfølgelig å ta med bildene fra bryllupet til kopiering, så det får jeg ta i morgen. Har en lunsjavtale med KOT da, og skal få tak i de kartene jeg mangler ned til Røldal. Websidene til Tore Thomassen begynner å nærme seg noe, og regner med at vi switcher fra gammelt til nytt i løpet av morgendagen. Jeg er nødt til å komme litt videre med webbing for andre også… Prestegarden står for tur.

I kveld er det reiselivsmesse på skolen til Herman, og det blir spennende å se hva de unge har klart å finne på! Etterpå må jeg få meg en ny badetur tror jeg – gjorde veldig godt i går med et bad. Jegersbergsvannet hadde blitt merkbart kaldere siden sist…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.