Jobbesøndag

Vi tok en ganske rolig morgen, men litt over 12 var jeg på plass på kontoret.

Fikk litt hjelp, så nå virker scanner, skriver og programmet som henter inn bilder. Det gjør meg ganske mye roligere. Dessuten blir det en del enklere å jobbe utover i uka da… Er ikke helt sikker på om jeg burde skifte disk, men nå har jeg jo backup av alt her…

Så har jeg begynt på et nettsted jeg er blitt webmaster for. Tror jeg har funnet en grei måte å gjøre dette på, og skal se om jeg ikke kan få ferdig forsiden stort sett. Da er det ganske greit med maler å få ferdig resten. Så får jeg gyve løs på Padleguide og Mandal i morgen.

Har også eksperimentert litt med kart fra Google inn i bloggen, men har ikke helt funnet ut av hva slags koordinater dette programmet vil ha. Det passer i alle fall ikke med de koordinatene vi bruker i padleguiden… Det er ganske greit NS, men havner en del km V for punktet. Får se om jeg kan finne ut av det, for det er jo en fin funksjonf or å vise hvor bilder er tatt fx.

Det blir ikke mye fysisk fostring av dette, men satser på å spasere opp i Presteheia. Tar med meg badebukse, slik at jeg kan få tatt en liten svømmetur på veien. Det er da noe… Så blir det vel fotball, TV og en god bok ser jeg for meg. Har litt kontornakke allerede…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.