Konsolidering

Det var utrolig deilig med padletur i går. Jeg har nå klart å få bildene inn i Macen med noen andre programmer, og her er ett av bildene som ble fine. Ser han ikke fornøyd ut? 🙂

20070616robban.jpg

Har fått lest igjennom avisene, og nå skal jeg shine litt i kåken før det er forretningslunsj kl 13. Formen er ikke helt på topp, og jeg gleder meg veldig til litt roligere dager. Dessverre er det mye som skjer, og jeg er ikke av de som er best til å “legge ting av seg”. Vil gjerne ha de gjort, og så flyr jeg rundt som en tulling…


Senere: Lunsjen gikk veldig bra, og jeg fikk reker! Deilig! Tror vi fant ut av en grei måte å lage websider på, så da gjenstår det bare å få det gjort. Skal prøve å få begynt på dette i morgen! Ser for meg at det blir mye sitting foran maskinen nå – da jeg ikke har tilgang på bil. Satser på ganske intense 6 dager, før jeg tar sommerferie i 10. Prøve å få til møte med både fylket og FREM i uken som kommer også. Er jeg produktiv nok da – så tror jeg Krs – Mandal kan være levert trykkeriet. Har oppdatert litt sånne småting i ettermiddag (padledagbok og sånn). Dessuten ryddet kjøkken og stue, tatt en oppvaskmaskin og vaskemaskin. Det må til sånne ting også. Skal spise middag med min kjære kone i ettermiddag, og hun har vært borte siden mandag kveld.Regnet kom midt på dagen, og skal være i hele morgen også. Det skulle derfor borge for en god innedag….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.