Første innlegg i wordpress-bloggen

Så har jeg fått hjelp til å flytte all blogging fra USA og hjem til gamlelandet. Tusen takk til Eivind for hjelpen. Nå skal jeg bare få shina opp litt i presentasjonen, så blir dette rimelig gull! 🙂Nå har jeg gått igjennom alle kommentarene siste månedene, og det har blitt en del spam. Tror Eivind har fiksa et bra filter her. Slettet ca 150 stykker, og nå er det igjen 145 virkelige kommentarer. Det er jo ikke allverden på et par år, men det er en stigning her, så det blir spennende å se om det stiger ytterligere nå. Det må jo være et mål at jeg prøver å komme ganske jevnlig med kommentarer nå. Egentlig er jeg ganske fornøyd med utseende slik det er nå – hvis jeg bare får byttet headingen. Eivind har sagt han kan hjelpe meg med litt luft på høyre side. Så blir det nok bra til slutt!

Dagen i dag har bare rast avgårde. Skulle nedom banken med backup, men rakk det ikke (de stengte 15). Altså like langt. Mye telefoner om kajakklubben, og så har jeg prøvd å komme litt ajour med e-post. Det er jo helt umulig – kommer nye hele tiden, og det meste er kajakklubb-relatert… Men, nå er det snart ferie. Skal prøve å få unna litt padleguide neste 6-7 dagene. Likevel har jeg latt det stå igjen en liten åpning for å ha et intro-kurs med padlofil.no på torsdag kveld. Trenger pengene, og har bestilt en Nordkapp i plast i dag. Dermed har jeg 6 kajakker, og 3 av disse egner seg godt til utlån!

Senere: har fått lagt ut en del på web i dag også. Både en invitasjon, og 20 sider med temaer på www.keltiskfromhet.no. Så har jeg laget et nytt galleri med 12 bilder fra Hatholmen fyr. Det første bildet i galleriet er kanskje ikke så fyrrelatert, men du kan såvidt skimte en teknisk installasjon her… 🙂

20070615hatholmen.jpg

Nå skal jeg prøve å få i meg litt middag, og så har jeg invitert med meg Robban på en kveldspadletur i 20-tida. Det skal bli koselig. Så får jeg se om det er noe mer suppe igjen. Har følt meg utrolig sliten i kroppen i dag. Mulig det er litt pga lavtrykket som er på vei inn. Skal regne i hele helgen. Jeg er ikke spesielt god på fallende barometer…

Senere: Jammen rakk jeg ikke et galleri med Jomfruland fyr også. Her tok jeg et panorama, men det ble ikke ordentlig skjøtet. Det fungerer dog i smått:

jomfruland.jpg

Sent: Flott tur med Robban i en nydelig solnedgang. Badet på Dybingen. Tok en del bilder, men så viser det seg at det ikke er mulig å få hentet de ut av kameraet. Det er flere programmer som ikke er helt seg selv etter at disken kræsjet. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det… Har jo forsåvidt plass til en del bilder i kameraet, men er nødt til å finne en løsning på det… Det er slitsomt når ting ikke virker. Oppdaterte en side på nett i dag også, og da hadde jeg plutselig fått noe helt annet i dokumentet enn det som skulle være der. Skikkelig skummelt… Men, nå er det natta – så får jeg heller prøve å finne ut av de greiene i morgen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til Første innlegg i wordpress-bloggen

 1. Eivind M. sier:

  Gratulerer med ny blogg, lars! Det ser stilig ut 🙂

 2. Lars sier:

  Tusen takk Eivind. Må bare få fornorsket ting litt her nå, så tenker jeg det ikke blir så galt dette her… 🙂

 3. Lars sier:

  Nå har jeg til og med skjønt dette med admin/Lars, og jammen har jeg ikke fått fornorsket en del… 🙂

 4. Eivind M. sier:

  Ikke verst 😉 Nå gjenstår det bare å finne widgeten/pluginen som viser hvor i bloggen din de siste kommentarene har kommet nå, så blir det kanskje enda lettere å følge med på hva som skjer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.