Roe ned litt?

Har vært lange dager de siste dagene…. Padlekurs tirsdag kveld, sensor ons og tor, og nå i kveld styremøte i KKK. Men, nå er det veldig ledig i boka, og jeg skal ta frem Padleguiden for alt den er verdt. Vet ikke helt hvordan det blir med bil eller vær, men satser på å ta siste strekket frem til Lindesnes i neste uke.

 

Så skal jeg ha en uke på hytta med min nye kone(!), før jeg er turleder på fjellet. I denne perioden satser jeg på å gjøre ferdig de tre vestligste kommunene i Vest-Agder. Få de over til trykkeriet. Det betyr jo at jeg er litt etter skjemaet, men jammen har det skjedd mye den siste tiden jeg ikke har hatt full oversikt over…

Det var deilig å få unna all backup i går, men rakk ikke banken i dag. Tar det i morgen. Er invitert på barnebursdag i morgen kl 17, og skal prøve å få med meg det.

Skulle gjøre en del betalingsgreier i kveld, men kommer ikke inn i nettbanken.

Satser på å få unna en del sånt i morgen tidlig, og så skal jeg jobbe med padleguiden gjennom helgen. Ser for meg at jeg kanskje kunne komme et godt stykke på Mandal da.

Ser også ut som jeg kan få eksportert bloggen min hjem fra USA. Det hadde vært litt deilig – så hadde jeg hatt alt samlet hos domeneshop. Tenker jeg bruker homoludens.no som navnet på bloggen. Det kunne passet greit – også laget en sub med lars.er.homoludens.no. 😉

Ser veldig greit ut både med eksport og utseende, men så har jeg god hjelp… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.