På beina igjen

Etter en lang dag som sensor, tok jeg en god hvil. Macen kom opp mens jeg lagde middag, og resten av kvelden har gått med til backuparbeid… Men, nå har jeg alt unntatt e-posten… Den får jeg ta i morgen, når jeg finner ut hvor den er.

I morgen tar jeg også en tur i bankboksen med alle DVDene. Skal også få tak i en ny HD som jeg kan legge alle bildene på. Denne plasserer jeg så under senga i Presteheia… Da skulle jeg begynne å leve rimeig trygt tror jeg.

Har også oppdatert bokprosjektet på www.bokoman.no, men det er ikke allverdens trøkk der om dagen. Skal lese litt i Ørstavik før jeg sovner… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.