Rimelig fortvilet

Kom inn på arbeidsrommet i dag tidlig, og macen viste bare et kartotekkort med spørsmålstegn. Noen raske telefoner opplyste om at det ikke var helt heldig… Antagelig har disken kveldet…. Dessverre er det en stund siden backup, men alle bilder har jeg kontroll på. Har også brent ut padleguiden til trykkeriet for Kristiansand og Søgne. Håper likevel at vi klarer å komme oss inn…

Tar med macen til en kompis i Lillesand, og håper han kan få tømt den. Ellers er det en del som blir borte. Men, det viktigste ligger på nett og på eksterne disker. Disse regner jeg med er i orden…

Føler meg ganske “rammet”. Først mister vi bilen på fredag da vi traff elg. Og nå mister jeg macen – antagelig for en god stund. Selv om vi får reddet innhold, så vil jeg uansett få satt inn en ny disk… Tenk å gå fløyten etter bare 2-3 mnd. Det er dårlig altså… Må ærlig innrømme at jeg begynner å bli rimelig lei all denne teknikken. Samtidig som jeg er fordømt avhengig av den…

Skal holde padlekurs i Lillesand i ettermiddag. Var planlagt et kundemøte i etterkant, men det utgår nå. Har heldigvis fått låne en bil i dag, så det ordner seg…

Kjenner meg bare helt tom, og vet ikke helt hvordan jeg skal gripe ting fatt nå…

Senere: Alt ordner seg for snille gutter…. Leverte macen til en kompis mens jeg holdt padlekurs. Følte jeg klarte å være tilstede under kurset, selv om det har ballet seg en del nå. Da jeg kom tilbake til macdoktoren så jeg igjen mitt gamle skjermbilde. Da ble jeg glad… Skal bruke ettermiddagen i morgen på å få tatt skikkelig backup, og så skal jeg fysisk fjerne en disk fra Lund… Nå begynner jeg å bli skikkelig paranoid…

Kurset i Lillesand var nok en gang veldig trivelig! Alle var fornøyde etter tre timer med intro-kurs. Regner med at det blir et par intro-kurs her i Kristiansand også før sommeren. Det er ganske stort trøkk nå. Trøkk er det også på havet. Folk kjører som svin, og vi kunne vel nesten tatt inn et nytt oljefond hvis polititet bare hadde stått der… Jeg kan ikke skjønne at vi må ha dødsulykke på dødsulykke på sjøs før en kan skjerpe inn reglene… Men, så er jeg jeg naiv også…

Men, nå er det deilig og sein (ca 22) middag. Så drar jeg opp i Presteheia, og rusler derfra i morgen tidlig…. Blir moro!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Rimelig fortvilet

 1. Lars sier:

  Nå virker det igjen Eivind! Takk og lov!
  CF-kort har jeg leser til hvis du trenger… 🙂

 2. Eivind sier:

  Det er skummelt med teknikken, altså..! Jeg fant igjen et gammelt Compact Flash-kort som sannsynligvis også har en del gamle minner. Men da jeg ville se hva som lå på det, fant jeg ut at jeg ikke har noen CF-leser lenger, verken kamera eller på pc.

  Tenk når det er harddiskene våre vi ikke får plugget til, og ikke små compactflash-kort.. Egentlig er det jo ganske skummelt at alt vi husker av tekst og bilder er lagret på noe som krever strøm for å fungere..!

  Lykke til med macen. Du har min dypeste medfølelse 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.