Opprydding

Litt av en helg. Jobbet vanvittig lang dag på fredag. 38 km, og er nå stort sett klar med Mandal… Så dro vi på hytta, og kræsjet med en elg utenfor Tvedestrand. Kom oss ikke på hytta før 04 på natta… Flott helg ellers, men nå prøver jeg å få samlet tråder med forsikring, viltnemd osv… Mye rot, og et er jammen bra en har overskudd til dette, og ikke ligger skadd på sykehuset…

Har akkurat snakket med viltnemda. Jeg trodde det var bare bilen som var skadd, men så viser det seg at nemda har fått skutt hunden sin da de var ute lørdag morgen for å søke etter elgen. Dette var jo rimelig kjedelig. Jeg tror elgen klarte seg greit, men det var jo ikke mange skrittene vi så før den forsvant inn i skogen.

Ellers har jeg nå fått montert alle panoramaer fra helgen, og har ganske god oversikt over bildene. Mye bra. Spesielt er jeg fornøyd med et par panoramaer på Hille. Har også postet et bilde av en nye buldrevegg på ckk.no.

Her er panoramaet fra Hille (ett av dem):

20070611hille3.jpg

Originalen er på nesten 12000×3500 pixler…

Sånn ser stedet ut fra rommet med Google Map:

Tok lunsjen i kajakklubben, og fikk oversikt over plasser og sånn sammen med Gareth. Så sovnet jeg litt på verandaen, før jeg fikk tak i verkstedet. Tror vel neppe vi har bil på en stund… Så dro jeg ned igjen i kajakklubben for å legge inn to kajakker, og fikk meg en is på tilbakeveien.

Nå har jeg barbert og dusjet, og er klar for middag på verandaen i Presteheia. Her på Lund er det noe utrolig varmt når sola kommer inn arbeidsvinduet… Skulle gjerne ha fått unna litt foran boksen her, men det er jo så utrolig varmt… Skal se om jeg ikke kan få unna litt før jeg drar for å holde intro-kurs for 7 stk i Lillasand igjen. Det blir spennende! Har et kundemøte på vei hjem, men hele opplegget er avhengig av at jeg får tak i en bil. Ser ganske lyst på det! 🙂

På onsdag og torsdag er det innejobbing, og på torsdag er det til og med styremøte i kajakklubben.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.