Gjensyn med Arne Næss

I går kveld var Arne Næss sr i byen, og da er det bare å stille! Dette er min store helt, og det var flott med et gjensyn. Han begynner å bli en gammel mann, men glimtet til fra tid til annen under den timelange seansen. Jeg tok noen bilder, og det er blitt til et billedgalleri av Arne Næss 6.6.2007. Her er et utsnitt av ett av dem:

20070607arne.jpg

Han snakket blant annet om sitt religiøse forhold til naturen og spesielt fjellet. Men, klarte ikke å redegjøre så mye nærmere for det. Det mest spennende var kanskje hans fortelling om professor og studenter. At de egentlig er veldig like. Det vet begge to forsvinnende lite om selve Livet.

Etter dette møtet i går kveld fikk jeg endelig 8 timer sammenhengende søvn, og det er mange dager siden sist. Veldig deilig, og jeg skal prøve å ta det litt rolig i dag.

Men, har jobbet litt med PFU-saken fra morgenen. Også sendt over noen bilder fra i går. Da var jeg jo ute med to journalister hele dagen. Her er Line fra NRK med TV-kameraet:

20070607line.jpg

Hvis jeg forsto det riktig, så ble resultatet av gårsdagen 2x7min radio, og opp mot 3,5 min med TV. Jeg vet ikke om jeg får med meg noe av dette live, men får det tilsendt digitalt i etterkant. Blir spennende å se/høre resultatet.

Panoramaene fra i går ble helt greie. Her er ett fra Hærholmene:

20070607pano_haerholmene3.jpg

TV-journalisten står helt til høyre i bildet, og er veldig fornøyd med “location”.

Senere: Radio-innslagene har visst vært fine. Jeg har ikke hørt de selv enda. Er spent på TV. Drar opp via et bad i Jegersbergvannet nå. Har også registrert våttkort-kursene jeg har holdt. Nå har jeg delt ut 95 kort, og skal ha 7 stk til på kurs til uka…. Da passerer jeg 100 før sommeren! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.