Lang dag i pressens tjeneste

Dro avgårde litt over halv åtte, og kom hjem litt over 17. Har tilbrakt dagen i Mandal med NRK. Blitt intervjuet både på radio (2x7min) og TV (2,5-3,5 min). Men, vi var sammen fem og en halv time, så de skal få litt å klippe på. Vel hjemme var det kommet brev fra PFU. Jeg har scannet dette og lagt det sammen med innklagingen for et par dager siden. Effektive er de i alle fall…

Nå skal jeg bare hive i meg et par brødblingser, og så skal jeg ned på Kunstmuseet for å høre på Arne Næss sr. Det blir moro å se han igjen! Deretter skal jeg opp i Presteheia, og denne kvelden blir ikke sen….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.