Hjemme igjen

Har hatt to fine netter i felt, men dessverre verken måne eller Hille. Her er leiren på Stussøy i natt. Bildet er tatt rett før sola gikk i går kveld, og måler originalt 8500×3500 punkter… Noen som har lyst til å tapetsere stua? 🙂

20070604pano13.jpg

Kom ut til Ryvingen sent lørdag kveld, og rakk akkurat å få mat av et selskap som dro. Heldigvis. Både promille og desibelfaktoren var rimelig høy. Så overnattet jeg under åpen himmel ved varden. Satset på å se fullmånen, men dessverre var det skyer hele natten….

Våknet til sterk vind (10-12 m/s). Gikk inn til Skjernøy med opptil en meter bølger, og det er vel bortimot det vasseste jeg har vært ute for alene. Var veldig avslappet i forhold til det, men ble ganske sliten… Etter å ha gått langs Sjøsanden fant jeg ut at Hille var uaktuelt. Dermed ble det fjordene vest for Mandal. Kjedelig, gale båtførere og ikke noe uberørt (nesten). Men, så har jeg gjort det… Padlet tilbake til Stussøy, og lå der i natt.

På vei hjem markerte jeg en del P-plasser i Søgne. Nå har jeg satt sammen 17 panoramaer, og noen av dem er flotte (slik som det øverst). Har ikke fått pakket bort enda, og vil prioritere en times lur før jeg skal på intro-kurs med KKK. Har blitt veldig opphakket soving siste dagene. Sånn er det når det skal fotograferes om natten. Ganske segen, men skal nok komme meg igjen… Det er i alle fall verdt det:

20070604natt.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Hjemme igjen

  1. Rune Braadland sier:

    Hei, Lars
    Har du padlet inn til Rona når du var i fjordene vest for Mandal? Her er to flotte, smale kanaler som stenger de fleste båter ute, nydelige padleforhold og nesten alltid god badetemperatur. OK teltplasser er det også. En flott plass for dager med ruskevær i skjærgården.
    Anbefales virkelig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.