Ut i felt

Et høytrykk er på vei innover, så jeg får komme meg ut i kajakken. Fremdeles skyet, men det er meldt fint helt frem til onsdag. Dessverre har jeg oppgaver allerede mandag kveld, men kan jo få noen dager. Bryllupsbildet i Fædrelandsvennen i går så slik ut:

20070602bryllupfv.jpg

Etter en lang natt har jeg nå brukt litt tid på å klage Fædrelandsvennen inn for PFU etter en hårreisende artikkel (se forrige innlegg).

Nå skal jeg pakke litt, og så legger jeg kursen til Skjernøy kirke i løpet av ettermiddagen. Satser på å ta denne natten på Ryvingen fyr (under åpen himmel), og så padle mot Hille på søndag. Må være tilbake ved kirka mandag (senest 14).

Skal bli deilig å komme på vannet igjen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.