For noen dager

Er en snartur innom for å dusje før festmiddag på hotellet. Konferansen er veldig god, og både utstillingen og foredraget jeg har rigga til er blitt godt mottatt. Har også fått kontakt med veldig masse spennende mennesker. Vel hjemme for å se over e-post fikk jeg meg en kjempeoverraskelse.

Det var nemlig brev fra Samferdselsdepartementet. Jeg skrev en ganske saftig e-post til dem i januar, der jeg stilte spørsmål ved Vegdirektoratets medlemsskap i “Opplysningsrådet for veitrafikken”. Dette er en dekkorganisasjon for asfaltering av Norge, og de er kun opptat av biler. Vegdirektoratet skal jo helst ha et LITT videre perspektiv. Jeg hadde nesten glemt hele saken, men så ser jeg av brevet fra SD at de rett og slett instruerer Vegdirektoratet til å avslutte sitt medlemsskap. Tror Oslo-avd også er medlem (skal sjekke sidene etterhvert). Her er det blitt skikkelig oppvask! Det må jeg si gleder meg! Er jo omtrent som om Direktoratet for Naturforvaltning skulle meldt seg inn i Bellona, eller Sosial og Helsedirektoratet meldt seg inn i “Pilsens venner”. Jeg er veldig fornøyd med at en slik ukultur stopper nå….

Men, nå skal jeg dusje og slappe av litt før middag! Veldig glad og fornøyd!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.