Det nærmer seg…

Da nærmer det seg landskonferansen for Friluftsliv. Nå har jeg tunet inn foredraget med flere gjennomlesninger. Jeg har 20 minutter, og klokker meg selv inn på 16-18. De er som regel alltid forsinket på slike konferanser, så jeg tror det er greit…

200705209flkonf.jpg

Utstilling ble sendt til trykk i dag tidlig, og den skal være klar i morgen tidlig. Handouts er trykket opp, og jeg har et lass med visittkort klart. Ingunn henter meg og kartet for Vest-Agder (2,15×85 cm) i morgen tidlig. Blir veldig spennende å se det ferdig.

Tar med med kamera og blitz også. Kommer jo en del det kan være greit å ha bilder av i arkivet… Været er jo ikke helt i sync om dagen, og det kan vel kanskje bli glissent i Helleviga i morgen kveld. Middag der ute i 7 varmegrader og regn frister nok ikke alle. Selv om dette er vante friluftsfolk alle som en. Jeg stiller nå jeg! 🙂

Hadde lunsj med min bror i dag, og fikk catchet litt opp på den fronten.

Skal prøve å få samlet meg litt her i kveld, og avslutter som vanlig med liturgisk aftenbønn. Har skrevet en del til Padleguiden i dag, og satser på å sende over dette til trykkeriet i kveld.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.