Ikke mye helligdag

Ble en del jobbing i dag også ja… Men, nå er siste hånd på utstillingen lagt – så da er det bare å få satt det opp onsdag morgen.

Har også fått skrevet ut hele manuset, og kjørt gjennom en gang. Ser for meg at jeg bruker 17-19 minutter, og det kan vel være greit at noen holder tida også. Det er utrolig mye surr på sånne konferanser som regel… Da kan det være greit at noen holder seg innen tidsrammen.

Nå har jeg publisert både manus og lysbilder på forumet til NPF, og regner med å få en del tilbakemeldinger i løpet av morgendagen. Så tror jeg dette skulle være bra.

Jobber også med et “handout”, og dette er også nesten ferdig. Skal få det trykket ut i farger i morgen håper jeg – ellers holder det med onsdag morgen også. Konferansen begynner ikke før 11. Selve padleguiden har jeg ikke fått begynt med i dag heller, men regner med å komme en del i gang i morgen.

Fikk en uventet tur ned i Nodeviga. Prøvepadling av en kajakk. Sånt kan det jo bli salg av, og jeg har jo fremdeles tilgode å selge en kajakk…

Men, nå er det øyeblikkelig klatring på Spicheren, og så blir det en rolig kveld med laks og bok.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.