Savne padling

Nå har det bare blitt innejobbedager en stund, og da kjenner jeg det godt i kroppen… Savner havet under kajakk-skroget… Da er det godt å se tilbake på litt bilder fra min bryllupsferie med MoNo. Her har vi akkurat lagt i land på Stråholmen:

20070527straaholmen.jpg

Det var visstnok ikke shortsvær i Tromsø i følge MoNo. Han ankom dit igjen i dag, og har lovt å teste kajakken sin i morgen. Med baugtak! 🙂

I helgen har det vært en del arbeid med utstillingen, og håper jeg kan få landet den i morgen. Må nesten det hvis den skal være ferdig – det må jo tross alt trykkes også. Har prøvd å finne en balansegang mellom presentasjon av padleguiden for Vest-Agder, samtidig som jeg sier litt om kystfriluftslivet sett fra kajakk… Skal ta siste finjusteringene i morgen.

Er også nødt til å få ferdig litt tekster til trykkeriet i morgen. Skal prøve å være her relativt tidlig.

Prøver så godt jeg kan å få rensket plass til 2-3 dager sammenhengende feltarbeid utover, men det popper opp ting stadig vekk. Likevel regner jeg med at trykket i hodet gir seg litt fredag ettermiddag – når konferansen er over. Da har jeg egentlig litt lyst til å ta kajakken ut til Ryvingen igjen. I alle fall hvis det er meldt skjebelig vær. Da er det nemlig fullmåne igjen, og det hadde gjort seg med noen skikkelige fullmånebilder derfra… Er jeg heldig har jeg fått tak i et litt bedre kamerastativ til da også… Samtidig kunne jeg gjort ferdig Skjernøya. Har noen få steder igjen der, ellers er jeg stort sett i boks øst for Mandal. Hvis jeg så kunne fåt tatt Hille ++ i begynnelsen av juni ville det hjulpet en del… Skal se om jeg kan få jafset litt i dagene fremover. Er meldt en del regn, og det er et godt utgangspunkt for å sitte inne…

Men, nå er det kvelden. Har ikke hatt så mye tid foran boksen i dag. Begynte dagen med litt korrektur og sånn, og så var jeg i Gudstjeneste i Oddernes. Slår meg at jeg er litt utenfor målgruppa. I alle fall var det bare 2 eller tre som var yngre enn meg… Etterpå dro vi til Grimstad og middag hos svigermor. Det var veldig hyggelig. Nå har jeg hatt et par timer foran boksen, og føler at jeg ser lysningen på utstilling. Tuner inn resten i morgen.

I kveld blir det TV (hysj, hysj) – er noe action på TV2 fra 2145… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.