Fredda

Leverte bilen i dag tidlig, og fikk en grei spasertur tilbake. Men, det er mye trafikk om morgenen… Det rare var at over Lundsbrua litt før 09 var det fullstendig øde… Kanskje vi kunne spart vanvittig mye penger på vegutbygging hvis man hadde fleksitid fra 8-11?

Litt vanskelig start frem til lunsj, men så løsnet det. La ut en Hellig Sky om Columba på www.keltiskfromhet.no. Nå er det bare 12 igjen, så er hele året dekket. Spennende!

Før lunsj leste jeg også litt i Yes! magazine, og har skrevet av et «dikt» i forrige oppføring her i bloggen. Den saken om han økonomen var veldig spennende. Skal se om jeg ikke kan få sitert mer derfra i løpet av helgen. Flux bruker en del stoff fra Yes!.

Ellers har jeg levert kamera (mitt gamle F90x gikk til Porsgrunn), og solgt 10 padleguider til en av byens sportsbutikker. Bør kanskje ta en liten salgsturne igjen når det gjelder dette. Nå er det jo i høyeste grad sesong for sånt!

Nå skal jeg opp igjen til Gumpen for å hente bilen (eller en lånebil), og så tar jeg en tur nedom her igjen. Har planer om å komme igang med litt på Padleguiden. Er også spent på hvordan utstillingen blir. Har sendt over logoer til denne i dag, og håper den er sånn noenlunde ferdig. Det blir garantert jobbing på meg i helgen, men jeg er ikke sikker på hvordan det blir med Ingunn. Dette er jo en langhelg også.

Akkurat nå gleder jeg meg litt til roligere dager, selv om jeg synes det meste av det jeg gjør er morsomt og givende. Problemet er jo som alle steder ellers – at alt skal skje samtidig, og helst i går…

Senere: Gikk greit å hente bilen. Nå skal jeg bare plukke ut litt flere bilder til utstillingen – litt mer natur/blomster/nærbilder osv.. så blir det pizza i presteheia i 7-tida… Sulten…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.