Oppcatching

Klokka har passert 21, og jeg har endelig fått øye på bunnen av e-postlisten… Skal si det raste inn en del meldinger på ei uke… Men, nå tror jeg at jeg har sånn rimelig grei kontroll på det….

Ellers har jeg fått sendt over bilder og tekst til den utstillingen jeg skal ha på Caledonien i neste uke – under Landskonferanse Friluftsliv. Eneste jeg mangler nå er logoen til VAF og adrenaline.no – disse må også sendes over… Det var rimelig moro å finne frem bilder…

Så har jeg gjort litt forarbeid til pilegrimsturen fra Hovden til Røldal. Etterpå var jeg nedom Aage for å kjøpe sandaler. Det var veldig fort gjort – heldigvis.

Etter litt middag dro jeg tilbake på kontoret, og har nå lagt ut 5 Hellige Skyer på nettstedet www.keltiskfromhet.no. Dessuten har jeg besvart en del korrespondanse i forbindelse med kajakklubben. Tydelig at folk er gira på å komme på vannet nå… Tror vi har fått 15 nyinnmeldte i KKK denne våren, og intro-kurset jeg skal holde 4. juni er allerede fullbooket. Ser også ut til at jeg får en kveld med 8 stk i Lillesand.

Ved sidena v alt dette skal jo også Padleguiden gjøres ferdig, og jeg satser på å få unna en del timer foran skjermen før friluftskonferansen. Slik at det går rimelig kjapt å gjøre ferdig Mandal i alle fall. Skal prøve å få levert denne før 10. juni. Så får jeg ta litt i fjordene, og gjøre ferdig Lyngdal og Lindesnes. De vestligste kommunene er ganske glisne når det gjelder teltplasser, men padles må de! 🙂

Men, nå er det absolutt kvelden. Skal levere bilen i morgen tidlig, så da får jeg i alle fall en god spasertur fra morgenen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Oppcatching

  1. Alan Hepburn sier:

    Hiya Lars,

    Gratulere så mye med ny status som ‘gift’! jeg har ikke hørt fra kayakklubben ifm med betaling for medlemsavgift og kayakkplass? Det tar kanksje litt tid?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.