Bryllupsfest og padlemoro

På lørdag ble jeg jammen gift, og det var litt av et par som vandret inn i Mariakapellet ved siden av Bamble kirke:

20070523brudepar.jpg

Til sammen var vi ti stykker denne dagen; Ingunns gutter, to forlovere, et annet ektepar, liturg og prest. En herlig forsamling. Her er en del bilder fra begivenheten (legg merke til mitt flotte skjerf – det er av samme materiale som Ingunns kjole, og laget av Liv Karin. Hun er blant annet klesdesigner, og du finner henne her: www.sanseliv.no):

20070523bryllup1.jpg

20070523bryllup2.jpg

20070523bryllup3.jpg

20070523bryllup4.jpg

20070523bryllup5.jpg

20070523bryllup6.jpg

20070523bryllup7.jpg

20070523bryllup8.jpg

20070523bryllup9.jpg

Så bar det avgårde til hytta. Der ventet det herlige tapas til forrett, og stekt laksefilet (stekt på bluss utendørs) og salat til hovedrett. Sitronterte med krem og pasjonsfrukt avsluttet kalaset. Senere på kvelden var det brudekake, og utover kvelden var det sang og parykklek. Det ble fryktelig gøy, og her er noen øyeblikksbilder:

20070523fest1.jpg

20070523fest2.jpg

20070523fest3.jpg

20070523fest4.jpg

20070523fest5.jpg

20070523fest6.jpg

Etter en god natts søvn våknet vi til sol, og det ble morgenbad. Ingunn fikk innviet kroken sin for sesongen, og var veldig fornøyd:

20070523dagenderpaa.jpg

Så dro gjestene, og til slutt var det bare MoNo (min forlover) og meg tilbake. Det var liksom vi som skulle ha “hvetebrødsdager” sammen… 🙂 Vi fikk oss en flott kveldstur på søndag, og på mandag raidet vi Stråholmen, Jomfruland og Valle. Her er et panorama fra Jomfruland (dessverre var hvitveisen blomstret ut for sesongen – men utrolig grønt og flott var det):

20070523jomfruland.jpg

I går var det knallhard teknikk-trening, og vi hadde særdeles hell med været. 10-12 m/s og en god halvmeter bølger på utsiden av Bjørnøya. Tilbake ved hytta tok jeg noen høye støttetak mens MoNo fyrte av D200en på full fart. Dette bildet ble ikke så verst:

20070523padlebilde.jpg

Da har jeg tømt speilrefleksen, og montert alle panoramaene (en del fra toppen av Toner og flere fra Jomfruland). I morgen skal jeg ta kompaktkameraet (flere bilder av MoNo der), og lage et galleri fra Jomfruland fyr. Jeg samler jo på sånne fyr på adrenaline.no.

Føler det får være nok for i dag. Vi begynte tidlig med utrydding, og siden har det gått i ett. Har sett igjennom e-post, men det er maaaange e-poster som skal besvares gitt… Men, skal prøve å komme ajour til lunsj i morgen… Blir nok kontordager i morgen og fredag, så får vi se…

Alt i alt en fantastisk ute, og et herlig bryllup! Tusen takk til alle som bidro! Takk også til alle som har skrevet hilsen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

5 svar til Bryllupsfest og padlemoro

 1. Gunnstein von Veierland sier:

  Hei (Hr. og Fr. Verket?)

  Takker for flotte bilder fra bryllupet m/ feiring og kanovelt (Lars; -du har ikke teknikken helt inne på “inuitt-greia ennå, så ta kontakt når det passer. Det gjør godt å vite at man ennå har noe å lære fra seg…)…

  -Men takk for flotte bilder, altså, og lykke til videre!!!

  Gunnstein von Veierland

 2. Gunnstein von Veierland sier:

  Hei (Hr. og Fr. Verket?)

  Takker for flotte bilder fra bryllupet m/ feiring og kanovelt (Lars; -du har ikke teknikken helt inne på “inuitt-greia ennå, så ta kontakt når det passer. Det gjør godt å vite at man ennå har noe å lære fra seg…)…

  -Men takk for flotte bilder, altså, og lykke til videre!!!

  Gunnstein von Veierland

 3. Gunnstein von Veierland sier:

  Hei (Hr. og Fr. Verket?)

  Takker for flotte bilder fra bryllupet m/ feiring og kanovelt (Lars; -du har ikke teknikken helt inne på “inuitt-greia ennå, så ta kontakt når det passer. Det gjør godt å vite at man ennå har noe å lære fra seg…)…

  -Men takk for flotte bilder, altså, og lykke til videre!!!

  Gunnstein von Veierland

 4. Eivind sier:

  Nok en gang, gratulerer! Fine bilder også, likte spesielt det ved steinveggen hvor dere ser ned/opp på hverandre 🙂

 5. jon andreas sier:

  Så flott med bryllup. Gratulerer Ingunn og Lars. En liten fabel, med ønske om fred og alt godt – jon andreas

  Det fortelles om en mann, som en natt banket på sin elskedes dør. Innenfra spør hun hvem som er her, og mannen svarer: ”Jeg er her”. Han blir kontant avvist: ”Gå bort”. Skuffet og forarget går mannen bort og forgjeves forsøker å glemme henne ved den lykken som kan kjøpes. Han kjenner seg tom og trist.
  Etter noen år står han på nytt foran den elskedes dør. Igjen spør hun ”Hvem er det som er her?” Og igjen svarer han ”Det er meg”. Nok en gang får han kontant svaret ”Gå bort”, men denne gangen tilføyer hun: ”Hvorfor finner du ikke nøkkelen som får meg til å åpne?” Frustrert trekker han seg tilbake, men denne gangen oppsøker han ensomheten, og det vokser frem en forståelse om et liv sentrert om seg og sitt.
  Etter nye år begir han seg for siste gang til den elskedes hjem. Han banker forsiktig, og enda engang hører han hennes stemme ”Hvem er her”. Da svarer han: ”Du er her”. Umiddelbart ble døren åpnet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.