Siste innspurt

Da har jeg også levert Søgne til trykkeriet, og det er bare 1-2d med arbeid igjen for Kristiansand og Søgne til sammen. Dermed passer det fint å markere dette med de to vardene på Helgøya:

20070515helgoya.jpg

Tilsammen ligger det 196 filer på DVDen jeg leverte til trykkeriet, så da skulle de være sysselsatt til bryllupet er over. Etter at det var levert tok jeg for meg en lang liste som jeg skrev i går kveld/natt. Nå er den ganske ferdig, og det kjennes deilig. Har til og med fått levert søknad om to domener jeg har hatt lyst på lenge. Hva det er skal jeg skrive når jeg har fått de registrert! 🙂

Ellers strømmer det på med gaver og lykkeønskninger, og en får jo nesten lyst til å gifte seg stadig vekk… 🙂

Nå skal jeg reparere litt på tørrdrakten, før jeg drar opp til Ingunn for litt middag. Så blir det litt hvile før jeg kommer ned hit på kontoret igjen. Skal se om jeg ikke orker å få skrevet ferdig foredraget med de endringene jeg gjorde i det i går kveld. Hadde vært deilig å få sendt det ut til diverse steder for kommentar før jeg drar i morgen.

Tror egentlig at jeg skal komme i mål med både det ene og det andre her… 🙂

Jeg har til og med fått skrevet med “Bilens bønn” (se forrige oppføring), som jeg har tenkt på en stund. Skal se om jeg ikke kan få denne inn i Fædrelandsvennen, men det var umulig å finne noen adresse å sende den til… Det skal jo bare diskuteres på nett nå, og der er “apefaktoren” relativt høy…

Midnatt: Var oppom Ingunn for å spise middag. Deilige reker… Da fikk vi besøk av Siw og Håvard som kom med bryllupsgave. Så kom naboen, og i kveld var Alfred oppom med en gave før liturgisk. Dette tar helt av… 🙂 På e-post ramler det inn fra fjern og nær…

Ellers har jeg fått ryddet en del opp i økonomien her, og lagt “Bilens bønn” på www.raddis.no.

I morgen blir det dermed mest pakking, og jeg tror jeg skal komme i mål rimelig greit. Det skal bli deilig med en ukes ferie – selv om det kanskje blir litt orging nå frem til lørdagens bryllup. Det blir nå mest koselig. Blir skikkelig herlig med et lite og intimt bryllup.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.