Lite helg

Søndag var ikke akkurat noen hviledag denne helgen, selv om jeg gikk i gang litt senere enn vanlig. På ettermiddagen hadde jeg et lite fotooppdrag for noen venner, og det var morsomt! Her er et par av portrettene:

20070513konfirmanter.jpg

På nett lagde jeg en anmeldelse på den oversatte boka til Ray Simpson. Den heter “Din rytme Din bønn”, og anmeldelsen ligger på keltiskfromhet.no. Det har ikke skjedd så mye he i det siste, men skal holde det gående… 🙂

Fikk også gjort en del mer i Padleguiden, og gjort et løselig overslag av overnattingsplasser. Tror jeg har 119 steder i de 3 østligste kommunene i Vest-Agder nå. Det betyr at ferdig produkt vil inneholde godt over 150 waypoints til overnattingssteder. Det er et greit utvalg… 🙂

Utstilling og foredrag fikk også litt påplusninger i går, og skal prøve å gjøre et innhugg på dette i dag…

Avsluttet kvelden med å hente kameraet, tømme det – og så levere en DVD med alle bildene som var tatt i løpet av dagen.

Senere: Dagen i dag gikk med til padleguiden, og i kveld har jeg lest igjennom foredraget og plassert bilder. I morgen tidlig må jeg få plukket ut bilder fra Søgne, og så skal jeg levere alt til trykkeriet. Da er nemlig alle overnattingsplassene i Søgne ferdige, og jeg er godt i gang med Mandal allerede! Det mangler en intro til Søgne og turforslag i Søgne og Kristiansand. Dette får jeg ta etter bryllupet.

Skal prøve å få pakket litt i morgen også. Skal jo ha med en del padleutstyr, og må også få satt fram alt som skal til regnskapsfører. Det er jo snart tid for selvangivelse for sånne som meg. Stikker innom han på vei til hytta på onsdag. Utover dette føler jeg at vi er godt i rute, og ser veldig frem til lørddag!

I kveld har vi hatt møte med en fra Kristiansand ferieleiligheter, og skal leie ut Ingunns leilighet i Presteheia hele sommeren.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.