Lundeelva og Kuholmen

I dag var det klart for en feltdag igjen. Været var slettes ikke verst, men litt vind fra SV. Satte ut i Høllen og padlet opp Lundeelva. En idyllisk sak, og en kommer ganske lagt oppover før det blir sleping. Slik ser det ut ved Lunde:

20070512lundeelva.jpg

Så padlet jeg videre mot Kuholmen. Merket av tre steder der, men ganske fortvilet over trær som var hugget, flasker knust, ølbokser i vannet. Jammen hadde de ikke klart å brenne ned dassen også:

20070512do.jpg

Hvor kult kan det være tenker jeg? Er alkoholen verdt alt dette? Ser for meg at padlere umulig kunne ha raljert sånn som dette… Men, hvem vet…

Så sto Prestholmen for tur. Her har jeg vært før, men da tok jeg ingen bilder. Her er det bare en skikkelig plass, og den er ikke helt plan. Men, for en utrolig idyll:

20070512pano_prestholmen.jpg

20070512prestholmen.jpg

Teltplassen ses oppe til venstre…

Da hadde jeg egentlig gjor det jeg skulle, og har vel satt punktum for Søgne for Padleguidens vedkommende. Dermed bar det hjemover. Båtsesongen har startet, og denne galningen passerte meg flere ganger:

20070512fullspeed.jpg

Også en annen båt som holdt kollisjonskurs lenge. Dette tror jeg blir en ulykkessommer. Ringte politiet da jeg kom til Krsand. Tror det er viktig at de får inn meldinger på at det er mye grisekjøring. Da gjaldt det trafikken forbi klubbhuset…

Ved Høllen møtte jeg et følge med Rockpool-båter. Bert var på salgsturne, og hele 5 båter var på vannet. Nå hadde han også fått Menaien, og jeg fikke prøve en liten tur. Dete er spesielle båter, og finishen er suveren:

20070512menai.jpg

Denne og BD labrador er omtrent like lange.

Nå har jeg ordnet bildene inn på datoen, og oppdatert her. Så skal jeg handle litt, og lage middag til en syk kjæreste. Er ganske slækk etter 25 km, og glemt matpakke. Satser likevel på å stå kvelden ut. Leier en film eller noe tror jeg, og er nok her nede igjen i morgen tidlig. Skal få skrevet ut Søgne, så jeg kan få levert det før vi drar avgårde. Foredraget er også i ferd med å ta form….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.