I siget

Har fått trøkket unna en del i dag. Blant annet plukket ut bilder til innledningen jeg skal ha på Landskonferansen om Friluftsliv. Her er et av bildene – dette er en redskapsbod:

20070511redskapsbod.jpg

Har en del eksempler på spenstige saker/hytteprosjekter. Her kunne jeg sikkert hatt mye mer, men det er jo kajakkpadlingen som skal være fokuset her… Så får det heller bare bli litt strøtanker om hyttebyggingen, og merkelige dispensasjoner…

Ellers fikk jeg softshell-jakka fra Arc´Teryx, og jeg er fullstendig fortapt allerede. Det må være den beste jakka jeg noensinne har hatt. Kommer ikke til å ta den av meg i dag tror jeg… Pinlig…

Har også gjort unna en del adm i klubben. I går kveld ryddet vi plass til 10 nye kajakker, og nå har vi allerede fylt opp 7 av plassene. Dette gir penger til klubben, og forhåpentligvis økt aktivitet. Vi skal virkelig satse på å få opp aktiviteten nå, slik at det ikke bare blir båtlagring…

I dag har jeg også vært kjærester med Ingunn i 4 år (forlovet i 8 mnd og 4 dager). Det ble behørig feiret med 8 overraskelsesroser på kontoret! 😀

Nå skal vi ha fredagspizza sammen med gutta!

Senere: Deilig pizza! Etter litt hvile dro jeg ned for å jobbe litt igjen. Turen ned tok en times tid, men så traff jeg flere hyggelige mennesker også! 🙂 Det ble ikke så mye jobbing, men jeg har nå surret litt rundt likevel. Det vikigste er kanskje at jeg har pakket ferdig bagen med padleutstyr. Ingunn kjører meg til Lunde v/E18 i morgen, og så skal jeg padle den elven ut i havet. Der treffer jeg antagelig Bert og co i en slags Rockpool-seanse, og så palder jeg vestover til øyene nord for Prestøya. Her har jeg fått inn noen tips, og skal sjekke litt opp i disse. Når det er gjort får det holde med plasser i Søgne. Har nå langt over 40 stk, og det er ingen tvil om at Søgne kommune er vinneren… 🙂

Fikk også tid til å oppdatere boklisten – www.bokoman.no. Men, nå skal jeg ta kvelden, og så satser jeg på å være på vannet ca 10 i Søgne. Er meldt regn fra 14, men med det utstyret jeg har så betyr det ingenting… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til I siget

  1. Alan sier:

    Hei Lars,
    gratulere med 4 årsdagen! vi feirer ‘the big ten’ til sommeren!jeg leser at det er noen ekstra plasser i klubben, går det an holde av en plass eller er det en venteliste?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.