Rå start

Gikk rett i klinsj med skjermen fra morgenen av, og hadde første sak ute på nett i god tid før lunsj. Den har fått tittelen “Sykkelguider fra en entusiast”, og er en anmeldelse av sykkelguidene til Knut Bjoraa. Traff han før jul – han bor i byen, og det er en skikkelig kjernekar.

Traff han igjen i går kveld da jeg løp i Jegersberg. Hadde en fantastisk joggetur på halvannen time. Da fant jeg ut at dette er en god sak for adrenaline.no. Han driver jo med omtrent det samme som jeg gjør for padlingen. Vi får hjelpe hverandre! 🙂

Ellers mistet jeg en jobb i juni, og burde kanskje vært lei meg for det. Istedet synes jeg det er lettende, så har jeg bedre tid til å konsentrere meg om padleguiden. Regner med å ta siste snarturen i Søgne i morgen, og så få ting ferdig til levering før bryllupet. Har også ganske mye ferdig øst i Mandal. Vest i Mandal er det stort sett bare Hille og noen småøyer. Lindesnes har en del, men ikke på langt nær så mye som de jeg har tatt. Lyngdal er veldig smal, og så blir det en del igjen i Farsund. Kvinesdal er bare en lang fjord, og Flekkefjord er mest Hidra. Føler jeg har oversikten, så håper jeg bare at vær og form også er på min side.

Rett etter lunsj: Ble ferdig med en side med panoramafotografier før lunsj (som ble litt sen). Da er det ikke så lenge før jeg kan begynne på det jeg egentlig skal i dag…

Litt senere: Fikk ei pakke med stæsj i dag, og det er alltid moro. Her er jakka jeg skal bruke i sommer:

20070510jakke.jpg

I pakken var det også en tørrdrakt, så nå kan jeg låne ut hele året. Det er veldig praktisk. Dessuten er den uten hette, slik at jeg ikke får alt vannet i hodet hele tiden på rullekurs…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.