Inne-dag

Etter en utrolig produktiv ettermiddag i går, har det gått litt tregere med ting i dag.

Men, jeg har fått montert en ny laser på Macen, og gjort ferdig en øy til i Vest-Agder. Har såvidt kommet i gang med artikkelen til billedgalleriet jeg la ut i går. Håper å få denne klar i løpet av kvelden, men har også et par ærend denne kvelden… Vi får se…

Senere: Etter et møte med Korsvei i Krs og liturgisk aftenbønn har det ikke skjedd allverdens. Har ordnet litt KKK-saker, men håper inspirasjonen tar seg opp i morgen. Er sliten i kroppen, og trøtt hele tida. Tror det er bjørkepollen som får ta det meste av skylda…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.