Tilbake i byen igjen

Ble ikke noen tur til Jomfruland i dag. Dårlig vær og mye vind. Har likevel fått gjort en del på hytta, og jeg har fått en god start på et foredrag jeg skal ha i slutten av måneden. Vel hjemme i Kristiansand gikk jeg løs på bildene fra konfirmasjonen. Her er det jeg likte best av konfirmanten:

20070505dagi.jpg

Jeg har nå samlet alle bildene i et galleri: “Dagis konfirmasjon 5.5.2007“. Av de andre bildene var det to stykker jeg synes var spesielt fine. Det første er av Herman:

20070505herman.jpg

Og det andre er av min niese Amalie:

20070505amalie.jpg

Fikk jo ferdig alle panoramaene fra padleturen forrige uke, men har ikke plukket ut noe galleri. Skal prøve å få gjort det nå i ettermiddag/kveld. Ser for meg at en artikkel med “48 timer i Mandal” kunne vært ganske morsom. Og jeg har jo en del bilder kan man si…

Ellers er det jo om å huske de forskjellige gjøremål frem til vi drar til hytta igjen neste onsdag. Skal prøve å få unna en del praktisk tidlig i uka, slik at jeg ikke ankommer bryllupet som en strikkball… Tror det meste er relativt under kontroll…

Har også et mål om å bli helt ferdig med Søgne i padleguiden, og skulle gjerne hatt en dag på vannet. Ellers er jeg jo også godt i gang med Mandal nå.

På søndag fikk jeg en skikkelig “kick-start” på foredraget jeg skal ha på Landskonferansen om Friluftsliv. Tror det skal bli en morsom seanse, og skal plukke litt bilder etterhvert. Her er det jo mye å ta av…

Senere: Da har jeg jobbet rimelig intenst med bilder…. La jo ut 31 bilder fra konfirmasjonen i ettermiddag. I kveld har jeg lagt ut 30 bilder i et galleri som heter “Ryvingen fyr“, og 54 bilder i et galleri som heter “48 timer padling i Mandal“. Ryvingen-galleriet er allerede plassert inn i fyr-artikkelen på adrenaline.no, mens det andre galleriet venter på en artikkel. Jeg skal se om jeg ikke kan få pushet ut den i morgen. Det var i det hele tatt en fantastisk fotogen tur dette. Har også nesten 20 panoramaer fra denne turen, og skal se om jeg ikke kan få laget en webside med disse også… Men, det får bli i morgen. Nå er jeg ganske sliten og trøtt – selv etter 11 timers søvn i natt. Men, det er ganske lange og intense dager nå. Det er i alle fall morsomt å ha mye bilder å velge i når jeg skal lage bok! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.