Hjemme igjen

Kom hjem litt over 16 i dag, etter drøye 48 timer i felt. Har opplevd masse, og akkurat nå sitter jeg og monterer panoramaer fra Ryvingen. Var der natt til torsdag, men dessverre kom havtåka. Dermed ble det ikke de bildene jeg hadde tenkte, men stilig effekt likevel:

20070504ryvingen1.jpg

Dagen etter var det fortsatt tåke, men jeg tok en del bilder for det. Her er ett panorama av veien opp til fyret:

20070504ryv11.jpg

Våknet til svært stille vær, og tok hele ytre delen av skjærgården. Var innom flere fine plasser, og endte opp på Hærholmane i natt. Sto opp midt på natt for å ta bilder av månen. Var bare sånn passe vellyket – tror jeg har for lett stativ i vind… Men, noen av bildene var tålelig bra:

20070504natta.jpg

Tok godt for meg på morgenen – helt utrolig flott og stille . Slik så leiren ut i dag tidlig:

20070504haerholmane1.jpg

Da jeg dro derfra var det helt eventyrlig stille….

20070504stille.jpg

Gjorde Hærholmane skikkelig før jeg dro, og tror kanskje det er noe for klatreklubben her også….

20070504buldring.jpg

Sånn jobbmessig har jeg vært innom hele den ytre, østlige del av Mandals skjærgård nå. Den indre er stort sett full av hytter, men tenkte jeg skulle gå fra Lunde til Skjernøy i neste uke. Før det skal jeg ha meg en prat med kjentfolk. Så er det bare vest for Mandal igjen, og så har jeg en del allerede i Lindesnes. Imens bør jeg jo også få levert Søgne. Føler det går unna her nå, og det skal i alle fall ikke stå på bilder. Nå har jeg sikkert tatt 400 bilder bare på denne turen (antallet er så høyt pga mange panoramaer).

Har vært en liten tur bortom konfirmasjonslokalet for å lempe stoler, men dro når det var gjort for å gjøre ferdig bildene. Nå er det gjort, og jeg har bare backup igjen. Så er det litt skylling og dusjing, og så en SEN mddag. Kanskje vi rekker nytt på nytt? 🙂 Veldig fornøyd med de siste tre dagene, og i morgen er det konfirmasjon. Da må kameraet være ladd for nye oppgaver… Skal vel få lagt ut et bilde av en stolt konfirmant før vi drar på hytta, men er ikke sikker på om jeg rekker det. Så blir det foredragsjobbing på søndag (innimellom litt padling), og tur til Jomfruland på mandag (med mine foreldre). Back in krs mandag kveld.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.