Ut i felt

Så er det på tide å dra ut igjen…. Litt forsinket, venter på lading av batteri i speilrefleksen… Men, pakerer ved kirka på Skjernøy. Padler så på nordsiden av Skjernøy, og mellom Færøy og Skjernøy ut til Låven (der Ryvingen fyr står). En del småøyer kalt Hjelmen på vei ut som jeg skal titte på også.

I morgen satser jeg på resten av Skjernøya, og så mellom Utøy og Landøy. Rundt Sæsøy, Kniblingen og så til Hærholmane. Slå opp telt her, og så padle tilbake på fredag til utgangspunktet. Det er planen, så får vi se. Meldt stille vind, og ikke en sky. Har med speilrefleks og 9GB med minne… Tror også det er lademuligheter på Ryvingen. Her blir det fotomania på fredagskvelden… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.