Arbeid(er)sdagen

Lite feiring i dag… I stedet har jeg gjort ferdig artikkelen om turen til Søgne i forrige uke. Her er ett bilde fra turen:

20070501kapelloya.jpg

Hele artikkelen heter “En nydelig aprilmorgen på Kapelløya”. Etterpå gikk jeg i gang med en bokanmeldelse, og den har jeg kalt “Den store kajakkboken”. Det var dagens dont på web.

Eller ikke helt. Har også registrert de 4 jeg hadde på intro-kurs i går hos NPF. Dessuten tok jeg med to slengere. Så oppdaterte jeg også statistikken på padlofil.no. Nå er det bare 3 igjen, så har jeg sertifisert 50 stk på introkurs.

Vaskemaskinen er inne i sentrifugeringen, og regner med at 90-vasken tørker på verandaen i løpet av ettermiddagen. Våknet med en kink i nakken i dag tidlig, og er litt usikker på resten av kvelden. Det ble en gruelig lang dag i går. Fra 07-23. Men, så var det mye spennende også. Herlige menneskemøter! Foredraget “Å leve enklere” gjorde nok inntrykk – i alle fall på noen.

Har egentlig lyst til å prøve en løpetur igjen. Men, skulle også gjerne hatt ferdig Søgne før jeg dro ut på tur igjen… Regner med at jeg blir borte fra ons-fre. Meldt utrolig vær, og det er ikke konfirmasjon før lørdag. Må rekke å hente ut dressen på fredag. Tar noen ærend i morgen tidlig, og s er det avgårde til Ryvingen fyr. Skal bli skikkelig kult med et døgn på fyr igjen – med fullmåne. Det er ikke meldt en sky, så jeg satser på gode fotoforhold… Tar med litt ekstra linser og stativ. Så får vi se. En Jervenduk for å holde varmen er sikkert ikke dumt, selv om det er meldt godt over 10 grader…

Senere: Vasken er tømt, og bok er lest ferdig på verandaen. Har også lagt ut noen siteter på www.metastase.no. Har også oppdatert boklisten. Prøver å få energi nok til å løpe en tur – er ganske dau her… Blir jo forsåvidt nok trening i dagene som kommer. Håper å forlate Lund på tidlig ettermiddag i morgen. Vi får se… Nå må jeg uansett ut litt – få med siste solstrålene. Sen middag i Presteheia, og så kanskje begynne på en ny bok?

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.