Den store handledagen

I dag skulle vi ta et skikkelig røkk på handlefronten, og vi klarte det! Må virkelig manne meg opp til sånn shopping, og hentet inspirasjon fra løvetannen vi så i går på Prestegården:

20070428lovetann.jpg

Vi sto opp litt tidligere enn vanlig på lørdag, slik at vi kunne komme i gang fra morgenen av. Dress var første punkt på programmet, og helt uventet fikk vi hjelp av en kamerat av meg. Dermed gikk det relativt smertefritt. Etterpå fikk jeg tak i et restepar av noen sko til under 300. Riktignok litt store, men hvor ofte skal jeg bruke sånne sko??? Jeg er jo en tørrdraktens mann! 🙂

Etter litt matinnkjøpe og pærer til gangen, dro vi på impuls (nesten) til Frode og Lisbeth. Det var veldig hyggelig (og deilig) på verandaen der. Vel hjemme på kontoret gikk lufta litt ut, og her ble det plutselig borte halvannen time. Men, så fikk jeg fresen igjen, og har publisert to gallerier fra det siste døgnet. Det første har jeg bare kalt “Songvår”, selv om det er bare ett bilde der Songvår kan skimtes i bakgrunnen. Det er flest bilder fra Kapelløya i galleriet. Etterpå var jeg jo på i Vigmostad, og dermed har også “Prestegården” fått sitt eget galleri. Får se litt hvordan jeg publiserer dette videre ut på nett. Kanskje blir det litt netting i morgen, men i utgangspunktet er det rullekurs i basseng som blir jobbingen fra 16-19 i morgen. Kanskje jeg kan ta litt etter det… Nå er det derimot pizza og hyggelig besøk i Presteheia!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Den store handledagen

  1. Phillip sier:

    Hei.
    Takk for sist.
    Skal si jeg misunte deg når jeg våknet opp på fredag morgen og fikk se det nydelige været.
    Fantastiske bilder. Var forresten en tur ut til Skarvøya igjen i dag. Veldig fasinerende med kanalen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.