På vei til Songvår fyr

Fikk skrevet litt mer i morges, og så hadde jeg en intens time med bæring av takstein. Dette livet er en mangeslungen affære… Så fikk jeg skrevet ferdig artikkelen: “Aktivitetslederkurs i Bamble”, og lagt den ut på adrenaline.no. Her er et bilde av en av deltakerne:

20070426reidar.jpg

Galleriet hadde jeg jo laget for lenge siden, men trodde kanskje jeg også skulle fått et galleri fra teknikk-kurset. Slik ble det ikke… Værmeldingene går mye frem og tilbake, men det er mellom 1-4m/s resten av dagen og i morgen. Da skulle det være gode muligheter for å nå ut i have. Det er disete i Krsand nå, og sola kommer liksom ikke igjennom. Håper det ikke er havtåke. Vi får se – jeg går så langt ut som det er greit. Legger ut rett innenfor Ny-Hellesund. Da er det ca en times padling ut til Songvår, og det er ikke så nøye om jeg blir litt sen. Så satser jeg nesten på soloppgang i morgen tidlig!

Nå fikk jeg ikke selskap på lørdag, så da stikker jeg hjemover igjen fredag kveld. Så håper jeg at det er mange bilder på minnebrikkene! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.