Padleguide

I dag er det bare padleguide på programmet (nesten). Har ryddet litt i e-post (fort å drukne), og da fant jeg igjen dette bilde som Runar tok under aktivitetslederkurset:

20070425las.jpg

Skal ta noen øyer før lunsj, og så levere bilen. Nå har motorlampa slukket igjen, men det kjennes ut som det er ei våt katte i varmeapparatet…

Senere: Var innom Biltilsynet med salgsmelding på den gamle bilen (den er ikke blitt vist av nye eier), og ringte da bilverkstedet. Nå har motorlampa slukket, og katta har stikki. Da ville de helst at jeg bare ventet litt, slik at det ble enklere feilsøking. Ååååh – jeg blir fortvila over sånn teknikk som virker/ikke virker om hverandre…. Når det er viktig at det virker, så kan du banne på at det ikke virker osv…. Dette er Hernes sinne lover så til de grader… Hvor komplisert skal vi lage dette samfunnet???

Etter lunsj fikk jeg ordnet en del nye øyer, og Søgne blir enda mer kompleks enn Kristiansand. Inkludert fyret (Songvår) har jeg nå ca 45 teltplasser, mens jeg hadde 35 i Kristiansand (inkl Grønningen fyr). Har jo bare hatt noen småturer i Mandal, men med tips er jeg allerede opp i 29 plasser der også… Ser for meg at jeg fort kan tippe 100 plasser bare på de tre første kommunene, og ser ikke for meg at det skal bli noe problem å reklamere med mellom 150-200 steder en kan slå opp teltet langs kysten av Vest-Agder. Det er jo helt fenomenalt. Ser at hele Lista-landet er reservat, så her må jeg undersøke litt med oppdragsgiver. Vi prøver å styre unna reservater, men her er det som sagt tett i tett. Håper jeg finner noen plasser langs den indre leden – opp til Listeid.

Skal prøve å få unna Udvaar før jeg stikker opp i Presteheia. Her har jeg 3 plasser, og har fått tips om en til. Tror jeg lar det tipset ligge til senere. Det må jo være igjen litt spenning også… 🙂

Sent: Etter en herlig middag la jeg ut på løpetur. Tok den vanlige runden, og det er evigheter siden sist. Løp i litt over en time, og hadde fullt opp av energi. Det er helt klart skadelig å sitte foran denne boksen. En blir bare daff, men der inne er det masse liv… Vi er i ferd med å fremmedgjøres våre egne kropper…

Gjorde unna litt adm før jeg ruslet opp til Ingunn. Har solgt en “Padlegleder i sør” bl.a.. Har også laget litt av artikkelen til Aktivitetslederkurset for halvannen uke siden, og håper jeg får den ut i morgen tidlig. Planen er nå som følger:

I morgen: Datajobbing frem til sjauing av takstein ca 11. Mulig TV-oppdrag, før padling ut til Songvår (eller nesten)
Fredag: Tidlig – foto av fyret i soloppgang (bare hvis jeg er der). Så må jeg forflytte meg til Vigmostad til 13, men det skulle gå bra. Blir der til
Lørdag: Lyngdalsfjorden eller Rosfjorden, og så hjem igjen.

Men, får ta en endelig avgjørelse i morgen tidlig.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.