Mye padleguide, og litt annet

I dag har jeg gjorrt unna mer av Søgne, og nærmer meg nå 1/3-del av alle øyene! Innimellom har det vært litt andre ting – jobber blant annet med en artikkel fra aktivitetslederkurset for halvannen uke siden. Her har jeg jo galleri fra før, og dette er et av bildene jeg er fornødy med:

20070424aktleder.jpg

Her er det Reidar som poserer ved steinene som ligger i havet utenfor Dynga og Danmark i Bamble-skjærgården. Veldig spesielle linjer i dette bildet synes jeg…

Ellers har det vært litt med bil, gifting og sånn. Har også vært i et møte med en gammel kollega, som er godt kjent i Søgneskjærgården. Det viste seg at han ikke hadde et lass med nye steder, men at vi kunne utveksle noen få fine steder med hverandree. Akkurat det var litt betryggende, for nå ser jeg for meg at Søgne egentlig er ganske avsluttet. Men, det er jo bestandig muligheter for utvidelser senere, og det skal jo være litt å finne frem til for andre også… 🙂

Skal prøve å få ferdig litt til, før vi drar i bursdag i Grimstad. Deretter blir det litt jobbing utover kvelden og natten. Satser på å få ferdig det meste i løpet av en regnfull onsdag, så jeg kan sette i gang med padling torsdag og fredag. I det hele tatt er det meldt fint vær fremover. Mulig jeg skal prioritere å gjøre ferdig Søgne da. Det er spesielt Hellersøya med Songvår fyr, Ramnøya og Langøya jeg skulle vært en tur innom. Ser også for meg at jeg må dobbeltsjekke en del navn på de småøyene som ligger nø av Udvaar. Her er øyene så små at ikke alle navn står på kartet…

Torsdag og fredag er litt splittet opp, men ser for meg at jeg kan få gjort litt ut av ting for det. Helgen er “ren”, og kanskje får jeg gjort et godt innhugg i Lyngdalsfjorden da. Vi får se…

Senere: Fikk veldig god middag på Canton i Grimstad, og var hjemme litt før 21.30. Har gjort ferdig et par øyer til, og nå begynner det å hjelpe med piler på kartet i stua. Veldig moro! Regner med at kartet vil se ganske gjennomhullet ut til friluftskonferansen i mai. Men, det går fort dit, og det går bort en del dager i ukene som kommer. Tror jeg skal begynne å plukke ut litt bilder og skrive på foredraget også i morgen. Satser på å komme ganske langt, og kubber nå rett før midnatt.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.