Hjemme igjen

Fikk meg en flott kveldstur rundt Kjønnøya på fredag, før jeg rigget til kajakkene. På teknikk-kurset denne helgen skulle jeg også leie ut en kajakk. Her er et bilde fra turen rundt Kjønnøya på fredag:

20070420horisont.jpg

På lørdag møtte jeg alle kursdeltagerne ved Trosby sag, og det var ikke en sky. Heller ikke vinden var mye plagsom, men det var ganske kaldt. I alle fall sammenlignet med forrige helg.

Søndagens varsler var ikke det beste rent nedbørsmessig, og bare en av deltagerne skulle være igjen over natta. Jeg inviterte derfor på hytteseng, og sparte en del tid på tørking av telt osv… Ganske riktig begynte regnet ca kl 05, og det holdt på stort sett gjennom hele dagen. I tillegg var det ca 8m/s med 10-12 i kastene. Dermed fikk vi oss virkelig noen fine testrundet på nordspissen av Bjørnøya. Dette området er et funn å kjøre teknikk-kurs i!

Bade-økta på ettermiddagen var ganske kjølig. Trodde kanskje vanntemperaturen var på vei opp. Badet jo uten problemer forrige helg – det fristet ikke i dag… Men, med varme i setet fikk jeg nå varmen igjen nedover sørlandsskysten. Kom hjem ganske tidlig når det ikke ble så mye leirrigging, og det er deilig. Nå skal jeg slappe av litt, før jeg pakker ut alt utstyret. Har 120 liter med vått utstyr, og 135 liter med utstyr som skal pakkes bort…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.