Avgårde til nytt kurs

Møtset til morgenen i dag gikk bra, og nå bærer det avgårde til nytt kurs. Før jeg forlot Lund rakk jeg å legge ut «T/R Kristianand – Ny-Hellesund» på adrenaline.no. Etter litt pakking er jeg nå klar til avreise.

Tror vi blir 3 stykker i helgen, men det ringte en etter lunsj som også ville slenge seg med. Men, han måtte tenke litt over det – så han skulle gi endelig beskjed i kveld(!) Vi lever i en postmoderne tid da det meste flyter – akkurat som kajakken. Men, 3 sikrer har jeg i alle fall. En av dem vil overnatte til søndag, så da blir det telt natt til søndag. Blir ikke diger lavvo bare for oss to, men har med et lite telt til ham. I natt ligger jeg på hytta. Er meldt veldig fint vær i morgen, og litt mindre fint på søndag. Men, ser ut til at det kan bli såpass vind at vi får litt forhold å trene under.

Skal prøve å ta en ganske rolig kveld/ettermiddag. Stikker innom svigermor en tur i Grimstad. Hun hadde bursdag i går. Så ser jeg or meg en liten kveldstur i Bamble før det blir tidlig kveld… Regner med å være hjemme sendt søndag, da jeg har en ny avtale mandag morgen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.