Innedag

Været er slettes ikke verst, men todo-listen er altfor lang til å nyte noen utendørsaktiviteter. Dessverre. Har fått orden i en masse bildeting i dag, og her er et artig stemningsbilde fra i går:

20070418regn.jpg

Denne orgingen har også resultert i to gallerier: Aktivitetslederkurs og Ny-Hellesund. Tenkte jeg skulle skrive en artikkel om kursene etter helgen, og kanskje få ned noen få ord om turen til Ny-Hellesund også. Dessuten har jeg laget nesten ferdig en anmeldelse av “Friluftsparken – Flora og fauna i Helleviga, Romsviga og Donevann”. Regner med at den legges på adrenaline.no i morgen.

Ut over dette har det vært en del adm med regninger, endring av fakturaer (folk melder seg av og på kurs som gale), telefoner til noen leverandører (Kokatat har kommet!!!) og litt backup/utskriving av GPS data. Hittil i år har jeg padlet ca 30 mil.

Har hatt litt kontakt med trykkeriet angående padleguide i dag, og nå begynner det å ligne noe! Skal i møte med dem på fredag, og skal ta et skikkelig røkk med Søgne de neste dagene. Håper å få levert det i neste uke. Deretter er det Mandal, og da har jeg liksom inne litt rutine i produksjonen. Dessuten har jeg da gjennomført en full overgang til mac (nesten). De digitale kartene eksisterer fremdeles ikke til mac, men kommer i løpet av våren.

Nå skal jeg hente resten av utstyret fra padleklubben, og så skal jeg klatre med Ingunn på Spicheren fra mellom 19 og 20 og utover… Regner med å få til litt bobling i boblebadet til slutt… Tenker det skal gå greit å sovne i dag også ja…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.