Kjappis til Kapelløya

Dro mot Søgne i går ettermiddag, og ankom Kapelløya litt over 20.30. Hadde en flott natt der, og slik så det ut i dag tidlig:

20070417kapelloya.jpg

Det er jo et fotogent sted, og jeg fikk flere andre bilder som også kan brukes. Planen var å ta Songvår i dag, men det blåste relativt friskt fra vest. Det gikk mer og mer hvitt mens jeg spiste frokost, dermed bestemte jeg meg for å dra tilbake. På vei hjem var jeg innom kanalen på Skarveøya – den gikk akkurat med kajakk. Bare noen få centimeters klaring. Utrolig klart vann. Her må det snorkles.

Padlingen fra Indre Hellersøy til Tjamsøya ble etterhvert ganske frisk, men det gikk bra. Fullastet kajakk er stødige greier. Da jeg kom til Fredriksholm bøttet det ned, men selv om smilet er anstrengt – så er det der:

20070417selvportrett.jpg

Regn og haggel i en voldsom skur, men det gikk fort over. Slik så det ut bare noen minutter etterpå – da jeg padlet inn mot Andøya:

20070417andoya.jpg

Tok turen fra Kapelløya til Nodeviga i ett strekk, og det var rett under 20km. Brukte snaue 3,5 timer, og kjente det godt i ene benet. Den kajakken jeg brukte er ganske “thight”, så det er ikke så store bevegelsesmuligheter.

Turen hjem gikk grei – med 135 liters pakksekk på ryggen. Nå har jeg sett igjennom bildene, og er fornøyd (selv uten Songvår). Ligger igjen litt i kajakklubben, så jeg får ta en sykkeltur til i løpet av uken. Nå blir det intens utskriving av Søgne resten av uka. Kanskje en ren lunsjtur på torsdag hvis været blir så fint det var meldt tidligere i uken!

Men, nå må det skylles og ryddes. Deretter en rolig kveld i Presteheia tror jeg. Har fått tilsendt en bok til anmeldelse på www.naturliv.no. Det er Hans Kolstad som har begått den. Tror det blir spennende! Det er naturfilosofiske essays.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.